SERVICE

WHAT ARE THE SERVICES


At Create your eventDe visie van "Create your event" is om het voor iedereen mogelijk te maken een eigen evenement te organiseren. Door middel van de belevenisboxen haalt u de beleving al in huis, daarbij kunt u zelf nog wensen toevoegen, zodat u zelf een eigen evenement ontwikkeld.

Het doel is om de klanten een beleving te geven, waarbij ze even aan de werkelijkheid ontsnappen. Vergeet even alle zorgen en problemen en geniet van het evenement.

Bij "Create your event" zijn 3 belangrijke kenwaarden de pijlers en de kracht van het bedrijf.

MaatschappelijkNiet iedereen heeft de mogelijkheid om naar een evenement toe te gaan. De belevenisboxen bieden diegene de gelegenheid om zelf een evenement te organiseren of om het zelf thuis te beleven.

BelevingOnze zintuigen zorgen ervoor dat we iets kunnen beleven. "Create your event" zorgt ervoor dat u en uw gasten een optimale beleving zullen ervaren.

MilieubewustHet concept achter "Create your event" is om de belevenisboxen te huren, zo blijft u niet achter met overgebleven spullen die u moet weggooien en door de spullen te hergebruiken dragen we ook een steentje bij aan het milieu.


Create your eventOrganiseer uw eigen evenement met behulp van de belevenisboxen

Working daysMaandag tot en met zaterdagGet in TouchEmail: info@creatingyourevent.nl


© Copyright. All Rights Reserved. 2018

 Let op! Op de belevenisboxen zitten patent, deze zijn vastgelegd bij het Intellectueel eigendom