WELKOM BIJ CREATE YOUR EVENT

Bedenker van de belevenisbox


Onze vrije tijd vullen we graag in met ontspanning als dagjes weg of vakantie, daarnaast hebben we per jaar ook veel familieaangelegenheden, personeelsfeestjes en bijzondere gelegenheden zoals het bijwonen van een trouwerij.


Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een evenement bij te wonen of zijn er personen die graag een evenement willen organiseren maar geen idee hebben hoe ze dit moeten doen. Voor deze personen zijn de belevenisboxen de perfecte uitkomst. De belevenisboxen worden via de post bij u thuis/bedrijf gebracht en nadien kunt u de belevenisboxen weer retourneren via de post.

History of Create your event

Create your event onderscheidt zich van andere evenementenbureaus door naast op de gewone particuliere en zakelijke markt ook te richten op mensen die door langdurige ziekte of andere omstandigheden niet in staat zijn om een evenement te bezoeken. Door diegene van alle faciliteiten te voorzien om zelf een evenement te organiseren die als extra service thuis wordt geleverd, ontstond het idee voor de belevenisbox. Door middel van de belevenisboxen kunnen mensen zelf thuis een evenement opzetten, of door familie/vrienden laten verrassen met een leuke dag. Daarnaast zijn de belevenisboxen ook toegankelijk voor andere particulieren en bedrijven. Doordat de belevenisboxen gevuld zijn met allerlei decoratie, activiteiten, spellen en draaiboeken heeft u in principe alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement.

Heeft u een bepaald thema in gedachten, maar staat deze niet tussen de belevenisboxen op de webshop? Dan kan "Create your event" een op maat gemaakt belevenisbox voor u bieden.Op de website staan diverse belevenisboxen die u kunt huren voor een bepaald aantal personen. Als u een ander aantal personen wenst voor een belevenisbox die niet standaard als keuze is, kunt u contact opnemen en wordt er een passend aanbod gedaan.

STAND OUT

Find Your Event


"Create your event" biedt diverse thema's aan voor personeelsfeesten, bijzondere momenten of een lekker ontspannen avondje.

Create your event


KvK nummer 55680593

Working days


Maandag tot en met zaterdagGet in Touch


Email: info@creatingyourevent.nl


© Copyright. All Rights Reserved. 2020

Let op! Op de belevenisboxen zitten patent, deze zijn vastgelegd bij het Intellectueel eigendom