YOU ASK, CREATE YOUR EVENT ANSWER!

Frequently Ask Question


Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Als uw vraag er niet bij staat, kunt u altijd een vraag stellen middels het contactformulier.

Q. Hoe lang duurt het voordat ik mijn belevenisbox of producten uit de webshop binnen heb?


De belevenisboxen worden verstuurd met de bezorgdienst van post NL. U ontvangt een email als de belevenisbox is verzonden met daarin ook de verwachtte levertijd. U kunt rekenen op een bezorgtijd van 1 tot 3 dagen.

Q. Welke onderdelen van de belevenisbox moet ik retourneren en welke kan ik houden?


In de belevenisbox vindt u een duidelijk overzicht wat u moet retourneren en wat u kunt houden, als er spullen zijn die u graag wilt kopen van de belevenisbox, neem dan contact op.

Q. Waarom moet ik borg betalen bij de belevenisboxen?


De belevenisboxen zijn eigendom van "Create your event". Omdat u de belevenisboxen huurt en "Create your event" er zeker van wil zijn dat de belevenisboxen in goede staat worden geretourneerd, betaalt u borg. Nadat u de belevenisbox heeft terug gestuurd en de onderdelen compleet en in goede staat terug zijn bij "Create your event" ontvangt u dezelfde dag uw borg terug op uw rekening. 

Q. In welk geval krijg ik mijn borg bij de belevenisboxen niet terug?


Als er onderdelen van de belevenisbox missen, zwaar beschadigd of kapot zijn dan krijgt u uw of een deel van de borg niet terug. Per geval wordt er bekeken hoeveel borg u terug krijgt of helemaal niet terug krijgt. Natuurlijk is het de bedoeling dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van de belevenisbox en is het ook niet erg als er een krasje of een kleine beschadiging op het product zit.

Q. Wat zijn de voorwaarden?


  • Create your event is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade of letstel van het gebruik van de belevenisboxen.
  • Op de belevenisboxen zit patent! Deze staat geregistreerd bij het Intellectueel eigendom! De belevenisboxen zijn eigendom van Create your event
  • Als u de belevenisboxen niet binnen de afgesproken datum retourneerd, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht